Hoe werkt het?

Huurtermijn
Bij K-verhuur gelden alle genoemde prijzen voor 3 dagen. U krijgt een dag om de spullen op te halen, een dag van gebruik en een dag om alles weer terug te brengen.

Spullen zelf ophalen en terugbrengen
U betaalt uiteraard geen extra kosten als u er voor kiest om de spullen zelf op te halen en terug te brengen. De ophaallocatie is in Naarden . Ophalen en terug brengen kan alleen op afspraak.

Verzorgd transport
Verzorgd transport 1e ring 35,00 (minimale bestelwaarde 75,-):
Naarden, Bussum, Almere, Laren, Huizen, Blaricum, Eemnes, Muiden, Muidenberg, Weesp, Diemen, Hilversum, Loosdrecht, s-Gravenland, Amsterdam Oost.

Verzorgd transport 2e ring 40,- t/m 50,- (minimale bestelwaarde 125,-):
Amsterdam West, Amstelveen, Nederhorst den berg, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Nijkerk, Lelystad, de Bilt, Bilthoven, Nieuwegein, Maarssen, Zeewolde, Harderwijk.

Verzorgde op- en afbouw
Tegen meerprijs is het mogelijk om het geheel te laten op- en afbouwen. De prijs hangt af van de reservering.

Borg
Bij de huursom wordt een borg gerekend van 50,-. Als de spullen terug zijn, gecontroleerd en in orde wordt de borg geretourneerd. Bij schade aan de spullen of extra opruim- of schoonmaakwerkzaamheden kan een gedeelte of zo nodig de gehele borg ingehouden worden.

Betalen
Uw kunt contant of per overmaking betalen. Pinnen is niet mogelijk.

In geval van te hoge windkrachten
Met hoge windkrachten is het voor het materiaal en de  omgeving onverantwoord om een partytent te gebruiken. In geval van storm of te hoge windvlagen behoud K-verhuur het recht de verhuur van een partytent te annuleren. Omdat hier sprake is van overmacht zal K-verhuur de gemaakte kosten retourneren.